Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

öREÖKké együtt – Valentin-nap a Reök-palotában

 

Szerelmespároknak szóló programot hirdet a REÖK. A február 14. 18.00 órakor kezdődő, különleges kultúrrandevún részt vevő párok romantikus palotasétával és ünnepi finomságokkal tehetik életre szóló élménnyé az idei Valentin-napot.

Egyedülálló randilehetőséggel várjuk a szerelmeseket, akik igazán különlegessé szeretnék tenni az idei Valentin-napot. Az Összművészeti Központ exkluzív programja alkalmával rendhagyó módon pusztán regisztrációt követően, díjmentesen tekinthetik meg az érdeklődő párok Szeged legszebb szecessziós épületét egy alkalmi palotaséta keretében. A csodaszép palota regénybe illő történetének, titkos zegzugainak megismerését egy-egy pohár pezsgő és kis ünnepi sütemény is megédesíti majd, amelyet a Reök Cukrászda jóvoltából fogyaszthatnak el a résztvevők.
Arról is gondoskodunk, hogy a kultúrrandevú csakugyan örök emlék maradjon a pároknak. A résztvevőknek lehetősége nyílik a szegediek egyik kedvenc fotós pontján, esküvői és eljegyzési képek népszerű helyszínén, a Reök-palota gyönyörű, aranyvirágokkal díszített lépcsőházában fotózkodni a palotaséta végeztével. A párok képmását a REÖK profi fotós kollégája örökíti majd meg, az elkészült képeket pedig már másnap megkaphatják digitális formában, a regisztrációkor használt címükre küldött emailben.

Akik szívesen töltenék kedvesükkel mesébe illő szépségű környezetben, egy nem mindennapi programmal a Valentin-napot, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelentkezhetnek, ám ezt érdemes mielőbb megtenniük, mert a páros palotaséta lehetséges férőhelyeinek száma korlátozott. Az ünnepi esemény további részleteiről az érdeklődők a REÖK Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV