Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

A Létidőn át – alkotói tárlatvezetés Sárkány Győzővel és Dr. Nátyi Róberttel

 

Sárkány Győző grafikus vezeti körbe az érdeklődőket a REÖK-ben látható, Létidő című kiállításán. A Ferenczy Noémi-díjas, Érdemes Művész a tárlat kurátorával, Dr. Nátyi Róberttel közösen tart bejárást a Reök-palotát betöltő életműtárlaton.

 A hazai képzőművészeti szcénában szervezőként és közösségépítőként is rendkívül aktív, karizmatikus művész november 14-én újra Szegedre látogat, hogy személyesen vezesse be az érdeklődőket komplex és gazdag alkotói világába. Elbeszélésein át az épület összes termét megtöltő, sokrétű gyűjtemény darabjait az eddigi életpályáját összegző, nagy tudású képzőművész egyedi nézőpontjából is megismerhetik az érdeklődők, akiknek így lehetőségük nyílik az első pillantásra esetleg rejtve maradó, mélyebb összefüggéseket is felfedezni a grafikus bámulatos látványt nyújtó, gazdag szimbolikával átitatott, tartalmas műveiben. A tárlatvezetés alkalmával a kiállítás kurátora, Dr. Nátyi Róbert művészettörténész, a REÖK vezető kurátora lesz Sárkány Győző beszélgetőpartnere, akinek meglátásain keresztül a kiállított művek és Sárkány munkásságának művészettörténeti kapcsolatrendszerét és a szoros együttműködésben lezajlott kiállításrendezés kulisszatitkait is megismerhetik a résztvevők.

Időpont/helyszín: november 14. kedd 16.30/ Reök-palota.
A részvétel előzetes regisztrációhoz és kiállítási belépőjegy megvásárlásához kötött.
Regisztráció: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Az aktuális jegyárakról és kedvezményekről bővebb információ elérhető weboldalunkon itt: https://reok.hu/hu/reok/jegyek

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV