Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

A Tendenciák mögött - tárlatvezetés Sinkó Istvánnal és Dr. Nátyi Róberttel

 

Különleges, alkotói-kurátori tárlatvezetésre invitálja a kortárs művészet iránt érdeklődőket a REÖK. A Magyar Festők Társaságának Tendenciák című kiállítása hazánk egyik legnagyobb festőegyesületének munkásságát mutatja be, 114 színpompás, változatos és szemet gyönyörködtető alkotáson keresztül.

Május 24-én, szerdán 16.00 órától Dr. Nátyi Róbert, a kiállítás kurátora, a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karának dékánja és Sinkó István kiállító művész, a Magyar Festők Társaságának elnöke vezetik körbe az érdeklődőket a tárlaton. A résztvevők megismerhetik a páratlan válogatást a művészettörténész és a képzőművész sajátos szemszögéből is, betekinthetnek a kiállításrendezés kulisszatitkaiba, az alkotói mindennapokba; „szabad szemmel” rejtve maradó részleteket, összefüggéseket fedezhetnek fel, és egyfajta kulcsot kaphatnak még az első látásra leginkább talányosnak tűnő alkotásokhoz is. A különleges tárlatvezetés során a kiállítás teljes egészét bejárják majd a két szakértő útmutatásával, egy óra hossza alatt egészen közeli bepillantást nyerve a kiállítás címében szereplő Tendenciák mibenlétébe, és mindabba, ami mögöttük van.

Részvétel: előzetes regisztrációt követően, kiállítási belépő megvásárlásával.
Regisztráció: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , május 24. 12.00 óráig.
Aktuális jegyárak, kedvezmények: https://reok.hu/hu/reok/jegyek

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV