Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Alkotói tárlatvezetés Stefanovits Péter grafikusművésszel!

 

Különleges kultúrprogramot keresel? Érdekel a képzőművészet, de nem igazán tudod, hogyan közelíts a kortársakhoz? Mindig is kíváncsi voltál: „Vajon mire gondolhatott az alkotó?”?

Soha vissza nem térő élményben lehet részed a REÖK-ben: Stefanovits Péter Munkácsy Mihály-díjas grafikus, Érdemes Művész személyesen tart tárlatvezetést Felülnézet című kiállításán, dr. Nátyi Róbert művészettörténész, az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar dékánja és a REÖK vezető kurátora társaságában.

Ismerd meg testközelből korunk egyik jelentős magyar képzőművészét és az ő egyedülálló alkotói világát! Több, mint százötven táblakép, szitanyomat, elektrográfia, litográfia, clorox- és cinkmaratások, egy lélegzetelállító térinstalláció, és a legkülönfélébb vegyes technikájú alkotások várják, hogy felfedezd őket. A neves grafikus alkotói kulisszatitkokkal, rejtett jelentésekkel, szimbólumokkal és személyes élményekkel vár minden érdeklődőt a Reök-palotába.

Időpont: 2022. november 4. péntek 16.00
Helyszín: REÖK kiállítótér

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz és kiállítási belépő vásárlásához kötött. Regisztrálni a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehetséges. Belépőjegy vásárlására a regisztráció visszaigazolását követően, a tárlatvezetés kezdete előtt van lehetőség a REÖK Jegyirodájában.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV