XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Aktuális
program

XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

A Múzeumok Éjszakáján a REÖK is színes programokkal várja a látogatókat!

 
Sokszínű programokkal készül a REÖK is a június 26-i Múzeumok éjszakájára, ahol exkluzív tárlatvezetés, palotaséta és a Szegedi Nemzeti Színház színművészének előadása is várja a látogatókat egészen éjfélig! A programokon való részvételhez előzetes regisztráció és védettségi igazolvány szükséges! 
 
 
Részletes progam: 
 
18:00-19:00: Nagy Gábor, Munkácsy-díjas festőművész tárlatvezetése az "Átkelés" című kiállításon
Az „Átkelés” az elmúlt évek talán legátfogóbb tárlata, a csaknem 350 alkotás a Munkácsy-díjas művész szinte teljes életművét összefoglalja. A tárlat valódi időutazás a nézők számára, hiszen Nagy Gábor valamennyi alkotói korszakát bemutatja a korai évektől egészen 2020-ig. A több mint 300 alkotás a REÖK összes kiállítóterét elfoglalja, a művek tematikus csoportokba szedve sorakoznak.
 
19:00 és 21:00-tól: Károlyi Krisztián, a Szegedi Nemzeti Színház színművésze énekel musical slágereket és ismert pop-zenéket a REÖK előtt.
 
20:00-21:00: Palotaséta
 
22:00-23:00: Palotaséta
Az esemény különlegessége, hogy olyan épületrészeket is bejárhatnak az érdeklődők, amelyek hétköznap, a képtár látogatásakor nincsenek nyitva. Megtudhatják például, hol közlekedtek a cselédek, vagy hogy milyen alacsony a cselédlépcső.
 
 
 
Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV