Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Kedves Vendégeink!

 

A Reök-palotában található Fesztivál Jegyiroda mai naptól határozatlan ideig zárva tart. A REÖK Übü, a király című produkció stúdiószínpadi előadásainak jegyei (március.23., április 01., április 06 meghirdetett előadások) visszafizetésre kerülnek!

A visszaváltáshoz kérjük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldjenek e-mailt név, cím, bankszámlaszám megjelölésével, valamint a jegyről készült fotó csatolásával legkésőbb március 31-ig. A visszafizetés kizárólag banki átutalással történik, készpénzes visszafizetésre nincs lehetőség.

Az online jegyek vásárlóit elektronikus úton az Interticket Kft. értesíti a jegyvisszaváltási teendőkről, annak módjáról a jegyvásárlás során megadott email címen, a vásárlásra használt bankszámlára külön értesítés nélkül a jegy.hu oldalán feltüntetettek szerint kerül a jegyár visszautalásra.

Az előadások pótlásáról a honlapon és hírlevélben tájékoztatjuk Kedves Nézőinket!

A Szegedi Szabadtéri Játékok előkészületei továbbra is zavartalanul folynak, jegyvásárlásra online felületeinken van lehetőségük az érdeklődőknek!

Megértésüket köszönjük!

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV