Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

A XVIII. Táblaképfestészeti Biennálé felhívása

 

Az alábbiakban olvashatók az idei biennálé beadási feltételei:

A szegedi nyár kulturális életének egyik legjelentősebb eseménye a REÖK-ben megrendezendő országos képzőművészeti találkozó, melyet idén 2020. május 29. és július 12. között rendezünk meg. A kiállítás a hazai táblaképfestészetről igyekszik átfogó és hiteles képet nyújtani, szabadbeadásos rendszerben, szakmai zsűri által kiválasztott művek bemutatásával.

A ZSŰRIZÉS A MÁR MEGSZOKOTT, ONLINE MÓDON ZAJLIK.

AZ ALKOTÁSOKRÓL NAGY MÉRETŰ, NAGY FELBONTÁSÚ FOTÓKAT VÁRUNK A WWW.REOK.HU WEBOLDALBA ÉPÍTETT JELENTKEZÉSI FELÜLETEN.

AZ ALKOTÓ NEVE ÉS AZ ALKOTÁS CÍME MELLETT KÉRJÜK MEGJELÖLNI AZ ALKOTÁS MÉRETÉT, KÉSZÍTÉSÉNEK ÉVÉT, AZ ALKALMAZOTT TECHNIKÁT, VALAMINT A BIZTOSÍTÁSI ÉRTÉKÉT.

ENNEK HATÁRIDEJE: 2020. április 5.

A REGISZTRÁLT ALKOTÁSOK VÁLOGATÁSÁT EZEN A RENDSZEREN KERESZTÜL VÉGZI A SZAKMAI ZSŰRI

Beadási feltételek: Olyan kiállításra kész alkotásokat várunk, melyeket lehetőleg országos tárlaton még nem mutattak be. Maximum 2 db alkotás (sorozatok esetében így összesen 2x3=6 műtárgy), kizárólag táblakép (vászonra, fatáblára, stb. készült) adható be, melyek legnagyobb befoglaló mérete nem haladhatja meg az 1,8 métert. A sorozatokat a zsűri megbonthatja. Kérjük, az elmúlt két évben készült alkotást szíveskedjenek beadni. Kérjük, a művek biztonsága és épsége érdekében, postai úton ne adjon be alkotásokat!

A kiállításra beválogatott alkotások végleges listáját 2020. április 20-án hétfőn, a www.reok.hu weboldalon tekinthetik meg.

A beválogatott alkotások begyűjtésének helye és ideje:

BUDAPESTEN: 2020. május 4. (hétfő) 11-14 óráig

a Budapest Galériában, (1036 Budapest III. ker. Lajos utca 158.)

SZEGEDEN: 2020. május 11. (hétfő) 11-15 óráig

a Reök-palotában (6720 Szeged, Magyar Ede tér 2.)

Az átvétel feltétele: kérjük, a műveket szállításra előkészített csomagolással adják le, valamint a csomagoláson és a műveken is legyen feltüntetve az alkotó (név, cím), valamint a mű címe.

Hiányzó adatok esetén nem tudjuk átvenni az alkotásokat!

A kiállítás végén a kiállított műtárgyak visszaadására várhatóan szeptemberben kerül sor. Ennek időpontját a beválogatott alkotások végleges listájával egyidőben tesszük közzé a www. reok.hu weboldalon.

 

Kérjük a határidők betartását, az el nem vitt munkákat 60 napig őrizzük meg, ha ezután a tulajdonos nem jelentkezik, az alkotásokat értékesítjük.

A tárlat anyagát várhatóan kétnyelvű katalógus reprezentálja majd, a 2020. május 29-én 17 órától rendezett ünnepélyes megnyitón pedig értékes díjak átadását tervezzük.

Bízunk abban, hogy részvételével segíti a XVIII. Táblaképfestészeti Biennálé sikeres megvalósítását, várjuk alkotásait, melyek alkotásához jó munkát kívánunk!

 

REÖK

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV