Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Apró művészkezek - gyermek művészeti hét a REÖK-ben

 

Izgalmas játékkal, kézművességgel és sok-sok beszélgetéssel tarkított képzőművészeti foglalkozást tartunk a Reök-palotában gyerekeknek június 25-től 28-ig! Az Apró művészkezek című gyermek művészeti hetünkön óvodás és általános iskolás korú gyerekek ismerkedhetnek meg a 100 Kortársad képzőművészete, vagyis a XL. Nyári Tárlat c. kiállításunkkal, és minden napon más témájú alkotásokat hozhatnak létre.

Részletes program (2019. 06. 25-28.)

A hét minden napján más-más témával foglalkozunk:

Kedd:
formátlan absztrakció, gesztusfestészet, az anyagfelhasználás szabadsága. A képek, szobrok megtekintését követően mi is kísérletezünk gesztusjellegű képek létrehozásával, különféle anyagok kombinálásával.

Szerda:
geometrikus absztrakció, síkidomok bűvöletében. Az alkotásokból kiindulva mi is megpróbáljuk alapvető síkidomokra bontani a körülöttünk lévő világot. Ragasztunk, vágunk, rajzolunk, színezünk.

Csütörtök:
figurális alkotások, képzeletbeli állatok. A Nyári Tárlat inspiráló állataiból kiindulva mi is megpróbálunk mesebeli állatokat létrehozni kollázs technikával.

Péntek:
Realizmus, hiperrealizmus, tájképek. Vízfestékkel dolgozva megkíséreljük a körülöttünk lévő világot reális stílusban ábrázolni.

Időpont : 2019. Június 25-28. (keddtől-péntekig), 10:00 - 12:30

Korosztály:
Óvodások és Általános iskolások, 5 éves kortól

Aktuális kiállítás : 100 Kortársad képzőművészete - XL. Nyári Tárlat
A program szakmai jellegű, ellátást nem biztosítunk.

Árak:
Bérlet (4 napra): 3.000 Ft / fő
Napijegy: 800 Ft / fő

Jegyvásárlás a helyszínen! A szervezők munkájának megkönnyítése érdekében kérjük, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen szíveskedjenek regisztrálni a programra! Köszönjük, hogy feltüntetik, hogy pontosan melyik napra és hány fővel jelentkeznek.

Az eseménnyel kapcsolatos további információk kérése esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen fogadjuk a leveleket!

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV