Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Ismét jelentkezhetnek a REÖK Önkéntes Tárlatvezetői Programjára

 

Találd meg a helyed a képzőművészetben: ha szeretnéd közelebbről megismerni az alkotókat, kurátorokat és a Reök-palotát, majd szívesen átadnád a tudásodat másoknak, akkor jelentkezz április 14-ig a tárlatvezető tanfolyamunkra.

Szeretnél részévé válni a REÖK életének, ingyen járni a kiállításokra? Ha jelentkezel az első tárlatvezetői tanfolyamra április 14-ig, akkor az alapvizsga után rendszeresen kalauzolhatod a látogatókat a szecessziós épület termeiben, valamint a program résztvevőjeként lehetőséget kapsz továbbképzésre, tanulmányi utakra is.

Olyan jelentkezőket várunk, akikre előreláthatóan legalább két évig számíthatunk, valamint vállalják, hogy legalább havi két alkalommal vezetnek foglalkozást (az időbeosztás teljesen rugalmas, és hétvégi tárlatvezetésre is van lehetőség).

A jelentkezési feltételek a következők: felsőfokú végzettség (vagy folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok), képzőművészet szeretete, alapszintű ismerete, ezen kívül jó előadói készségek és nyitott, empatikus személyiség.

A 10 alkalmas tanfolyam április közepétől június közepéig, szerdánként 16 és 18 óra között kerül megrendezésre. Ezt követően, a nyáron nyíló kiállításokon már vezethetik a látogatókat a frissen képzett önkéntesek. A programra való jelentkezés feltétele ezen kívül a 9.000 forintos regisztrációs díj befizetése, melynek fejében a résztvevők megkapják a tanfolyam írásos anyagát, valamint a kapcsolódó könyveket, albumokat. A legjobban teljesítő öt résztvevő regisztrációs díját a szervező átvállalja.

Amennyiben érdekel a program, várjuk fényképes önéletrajzod és motivációs leveled április 14-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV