XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Aktuális
program

XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Notre Dame a Reök-palotában a Múzeumok éjszakáján

 

Látványos fényfestéssel varázsoljuk a Reök-palota falaira a Notre Dame-ot az idei Múzeumok éjszakáján. Palotasétával és tárlatvezetésekkel is várunk ezen a különleges estén.

A 18 órakor induló családi palotasétán a legkisebbek is megismerhetik az épület mesés titkait Csikós Ildikó vezetésével, majd 19-től a Nyári Tárlat művei közt várja családi múzeumpedagógia programra a résztvevőket Ale Ildikó festőművész, múzeumpedagógus. 19 órakor felnőtt palotaséta veszi kezdetét, melyen izgalmas részleteket tudhatnak meg a résztvevők az építtető Magyar Ede és a Reök-palota történetéről.

21 órától a Notre Dame-ba kalauzoljuk a látogatókat, és még párizsi repjegyet sem kell váltani ezért! Virtuális idegenvezetésünkön gyönyörű fényfestéssel az emblematikus, gótikus katedrális elevenedik meg a szecessziós palota falain, mely a Szegedi Szabadtéri Játékok idei musicalbemutatójának, A Notre Dame-i toronyőrnek is fő helyszíne.

A legkitartóbb múzeumi éjszakázóknak 22 órakor is tart tárlatvezetést aktuális kiállításunkon, a Nyári Tárlaton Ale Ildikó festőművész. Ezen a napon éjfélig tartjuk nyitva kapuinkat, és a programokon, kiállításon való részvétel egész este ingyenes.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV