Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Magyar és angol palotaséta is lesz szombaton a REÖK-ben

 

Márciustól angol és magyar nyelvű palotasétákkal várja havi egy szombaton a látogatókat a REÖK.

2017 februárjában egy újabb titokról hullt le a lepel a Csikós Ildikó vezette palotasétán. Megtudhattuk, hogy Blau Szeréna volt a leánykori neve Magyar Ede szerelmének, annak a bizonyos Herczeg Jánosnénak, akinek Jósika utcai lakásában lett öngyilkos Magyar Ede.

Márciusban 11 órára nemcsak a felnőtt érdeklődőket várjuk Szeged legszebb szecessziós palotájába, hanem velük együtt a gyerekeket is. Szándékaink szerint, ezen a közös sétán mind a kisebbeknek, mind pedig a nagyobbaknak elég fejtörő, rejtvény, találós kérdés jut. 14 órától pedig a városunkban tanuló vagy átutazó külföldieket várjuk angol nyelvű vezetett sétára. Itt a látogatók egy épületbejárás keretében megismerhetik az épület és a család különös történetét.

A palotaséták belépődíja márciustól egységesen 200 Ft.

Programismertető
2017. március 25. (szombat)

11.00 -12.15: Magyar nyelvű palotaséta
Gyülekező: 10.45-11.00-ig a REÖK átriumban

14.00-14.45. Angol nyelvű palotaséta
Gyülekező: 13.45-14.00-ig a REÖK átriumban

A szervezők munkájának megkönnyítése végett, kérjük, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen szíveskedjenek regisztrálni a programra. Köszönjük, hogy feltüntetik pontosan, hogy melyik sétára és hány fővel jelentkeznek!

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV