Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Nyári Tárlat felhívás

 

A szegedi nyár kulturális életének egyik legjelentősebb eseménye a REÖK-ben megrendezendő országos képzőművészeti találkozó. Idén 2017. május 20 - július 16. között rendezzük meg a seregszemlét. A kiállítás a hazai kortárs képzőművészetről igyekszik átfogó és hiteles képet nyújtani, szabadbeadásos rendszerben, szakértő zsűri által kiválasztott művek bemutatásával.

Az idei évben a beadás előzetes feltétele egy nagy méretű és jó felbontású fotó elküldése a beadni kívánt alkotásról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
Az e-mailben az alkotó és a cím mellett kérjük megjelölni az alkotás méretét, az alkalmazott technikát, készítésének évét és biztosítási értékét. Ennek határideje: 2017. április 10. (HÉTFŐ)

Beadási feltételek: Olyan, kiállításra kész alkotások, amelyeket lehetőleg országos tárlaton még nem mutattak be. Festményekből 2 darab, sorozatból 1 (legfeljebb 3 darabból álló). Kisplasztikából, szoborból szintén 2 darab adható be, éremsorozatból 1 (maximum 5 darabból álló). A sorozatokat a zsűri megbonthatja. Kérjük, az elmúlt két évben készült alkotást szíveskedjenek beadni. A művek biztonsága és épsége érdekében kérjük, postai úton ne adjon be alkotásokat!

AZ E-MAILEN BEKÜLDÖTT ALKOTÁSOK ELŐZSŰRIZÉSEN ESNEK ÁT. 

Az előzsűrizett alkotások listáját 2017. április 17-én, hétfőn a www.reok.hu weboldalon tekinthetik meg.

Az így beválogatott és zsűri elé kerülő alkotások begyűjtésének helye és ideje:

SZEGEDEN: 2017. május 2. (kedd), 10-16 óráig
a REÖK-ben Szeged, Tisza Lajos krt. 56. szám alatt

BUDAPESTEN: 2017. május 3. (szerda), 10-15 óráig
a Budapest Galériában, 1036 Budapest III. ker. Lajos utca 158.

Az átvétel feltétele: kérjük, az alkotásokat szállításra előkészített csomagolással adják le, valamint a csomagoláson és a műveken is legyenek feltüntetve a következő adatok:
- alkotó (név, cím)
- mű címe

Hiányzó adatok esetén nem áll módunkban átvenni az alkotásokat!

A kiállításra beválogatott alkotások végleges listáját 2017. május 8-án, hétfőn a www.reok.hu weboldalon tekinthetik meg.

A kizsűrizett művek visszaadásának helye és ideje:

Budapesten: 2017. május 15. (hétfő), 10-15 óráig
a Budapest Galéria Kiállítóházában, 1036 Budapest III. Lajos utca 158.

Szegeden: 2017. május 16. (kedd), 10-16 óráig
a REÖK-ben Szeged, Tisza Lajos krt. 56. szám alatt

A kiállítás végén a kiállított műtárgyak visszaadása:
Budapesten: 2017. július 18. (kedd), 10-15 óráig
Szegeden: 2017. július 19. (szerda), 10-16 óráig

Kérjük a határidők betartását, az el nem vitt munkákat 3 hónapig őrizzük meg, ha ez idő elteltével a tulajdonos nem jelentkezik, az alkotásokkal a honlapon található Szabályzat szerint járunk el.

A tárlat anyagát várhatóan kétnyelvű, digitális katalógus reprezentálja majd, az ünnepélyes megnyitón pedig értékes díjak átadását tervezzük.

Bízunk abban, hogy részvételével segíti a XXXIX. Nyári Tárlat sikeres megvalósítását, várjuk alkotásait, melyek megvalósításához jó munkát kívánunk!

Szeged, 2017. március 9.

REÖK
(Regionális Összművészeti Központ)

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV