Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Ismét Elvesztve a REÖK-ben

 

Nagy sikert aratott októberben az Elvesztve című produkció a REÖK-ben. Pataki Ferenc monodrámája új helyet talált magának a palota színháztermében - a közönség és a színművész is szerették a helyszínt. Így hát nem csoda, ha visszatér a darab. 

November 17-én, csütörtökön 19 órakor láthatják újra a REÖK nézői a Dosztojevszkij művei alapján készült különleges előadást. Pataki Ferenc szuggesztív játéka során, a szinte hermetikus zárt térben a bőrünkön érezhetjük a főhős minden egyes érzelmi rezdülését. Tartalmas, sűrű mondanivalóval szőtt, egyben szórakoztató estére várjuk nézőinket. 

Jegyek már kaphatók a Fesztivál Jegyirodán, teljes áron 1500, diákigazolvány felmutatásával 1300 Ft-ért. 

Elvesztve

Monodráma/önanalízis/színpadiatlan játék Dosztojevszkij:” Feljegyzések az egérlyukból” és „Egy nevetséges ember álma” című kisregényei nyomán

Hősünk folyton úton van, keresgél, helyet változtatva éli világát. Ott talál otthonra, ahol épp lecövekel. Környezetében nincsen senki, úgy érzi, az egész világon csak ő létezik. Állandóan azon őrlődik, ő hagyta-e el a világot vagy a világ hagyta magára őt? Önmagával való dialógusai során kérdez rá az ember alapvető értékeire, ám a válaszokat a nézőkre bízza. Féltett gondolatait, sértettségét, frusztrációit boncolgatja, és közben egyre jobban feltárja személyiségéből azt, ami a felszín alatt bugyog benne. Minél többet beszél, annál inkább magunkra ismerhetünk mondataiból, elejtett megjegyzéseiből, tétova gesztusaiból. Ahogyan a tojáshéj megreped, majd lehull, úgy tárja elénk egy világtól eltávolodott figura sorsán keresztül mindennapi félelmeinket, vágyainkat, örömeinket Zuvoljov.

Előadja: Pataki Ferenc színművész
Rendező: Barnák László színművész
Színpadra alkalmazta: Pozsgai Zsolt
Részletek: https://www.facebook.com/elvesztve/
Walden Production

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV