Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Petőfi ezer arca reggae-vel és gengszterrappel

 

A legjobb hazai slam poetry-sek egészítik ki a Bob és Bobék Orchestra csapatát az október 6-i verskoncerten. A REÖK-ben fellép Színész Bob, Kemény Zsófi és Simon Márton is.

Forradalmi reggae-vel, gengszterrappel és bordal-dzsesszel készül október 6-án az érdeklődőknek a Bob és Bobék Orchestra, melynek egyik tagja a népszerű slammer, Horváth Kristóf, vagyis “Színész Bob”. Petőfi izgága, szenvedélyes, fatalista, romantikus, arrogáns, hazafias, komoly, naiv és ismeretlen arcait mutatja meg a 19:30-kor kezdődő koncerten a csapat.

„Ha azt mondom, gyere, elmondok pár Petőfi-verset zenére, nem biztos, hogy felcsillan a szemed - mondja Színész Bob. - Pedig egy nemzeti hősért illene csillogni a szemnek. Petőfi depressziós, naiv, paranoid, fülig szerelmes bárkibe, s az igazság föltétlen győzelmébe vetett hite, akár egy óvódásé, oly csorbíthatatlan. Te mikor áldoztad fel utoljára az életedet a hazáért? Az biztos, hogy a dögös beatek mindörökké jól fognak állni Petőfinek.”

Vendégművészeik is lesznek Bobéknak, méghozzá Kemény Zsófi és Simon Márton költők, slammerek személyében. Hamisítatlan koncert-élmény várható, amitől kedvünk támad majd levenni a kötetet a polcról, vagy beütni a keresőbe Petőfi nevét. Azt ígérik, a hallgatóság még napokig dúdolni fogja a „megy a juhász szamáron”, a „befordultam a konyhára” vagy a „ki gondolná, ki mondaná” sorokat. A verskoncertre 1000, diákigazolvánnyal 800 forintért váltható belépő.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV