Aktuális
program
Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 601

Hámori Gabrielláékkal nyitja a májust a REÖK

 

Jövő hétfőn egy hajléktalanból lett kutyagondozó inspiráló történetével, szerdán improvizációs „nemek harcával” várja látogatóit a REÖK. Mindkét estén neves színművészeket láthat a közönség: Hámori Gabriella és Kovács Lehel is érkezik.

Kóborló Vilmos valaha hajléktalanként járta az utcákat, hűséges négylábú társával az oldalán, mára viszont a Szegedi Tappancs Alapítványnál talált új otthont és hivatást. Kettejük meséje, az újrakezdés lehetőségéről és a másokon-segítés öröméről, a Városszél felolvasószínházi sorozat újabb estjén bontakozik ki. Május 9-én, 19 órától a történet tolmácsolói Kovács Lehel, a budapesti Katona József Színház,valamint Nagy Norbert, a Forte Társulat művésze lesznek a REÖK-ben.

Hámori Gabriella és Vajda Milán (Örkény István Színház) a május 11-i, szerda esti Semleges nemek című, részben megírt, részben rögtönzésekkel teli darabban öltenek magukra és cserélgetnek szerepeket, köztük magukat a nemeket. Hol egyikük, hol másikuk visel öltönyt és estélyit, valahol reflektálva is korunk elmosódó gender-jelenségeire. Az izgalmas projekteket vállaló Scallabouche Társulat most először szerepel a palotában, ám a tervek szerint a továbbiakban is jönnek majd Szegedre. A 19 órakor kezdődő előadás rendezője a brit Alexis Latham, a program az Egyetemi Tavasz kulturális programsorozat részeként érkezik a REÖK-be.

Kóborló Vilmos története 600 Ft-ért hallgató meg, SZTE-hallgatók és Délmagyarország-előfizetők 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a belépőt. A Semleges nemek című előadásra elővételben 1 000 Ft-ért, előadás napján 1 500 Ft-ért váltható jegy.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV