Lennon karikatúra-versenyt indított a REÖK PDF Nyomtatás E-mail

kp_fb_jatek„Hogyan látod John Lennont?” címmel bárki monitorra vetheti saját művészi elképzelését a legendás beatzenészről. A szegedi REÖK nagyszabású Lennon-kiállításához kapcsolódó karikatúra-verseny a facebookon indult.

Hóbortos litográfiákat, szinte karikatúra-szerű rajzokat láthat a közönség a szegedi REÖK The Art of John Lennon kiállításán, amely elsősorban a pacifista zenész képzőművészeti munkáit mutatja be. A tárlathoz kapcsolódva a kiállítóház hasonlóan bohókás nyereményjátékot indított.


A REÖK facebook-jának követői egy applikáció és az egerük segítségével alkothatják meg saját művészi elképzeléseiket Lennonról. A beküldött rajzokból virtuális kiállítást is rendez a REÖK, sőt a legjobbak ténylegesen egy kiállítótérbe kerülnek a legendás polihisztor alkotásaival.


Az a három karikatúra, amely a legtöbb lájkot gyűjti be a kiállítás végéig, azaz május 6-ig, értékes nyereményeket ér: az első helyezett páros bérletet kap a Szegedi Szabadtéri Játékok öt nyári produkciójára, a második helyezett páros belépőt a Mária című musicalre, a harmadik pedig szintén páros belépőt a Hegyen-völgyön lakodalom című táncműre.


 

 

 

 
     
 
     

NOL.HU Népszabadság Rádió88 marie claire MTVA Radio7 VTV Szeged Városkép Szeged Telekom Nyugati Jelen Viva la Musical! Misical Info