XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Aktuális
program

XX. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉ

Jelentkezés

Közösségi
oldalaink
Facebook Instagram Youtube
Főoldal

Hu | En

Szerelmesek Ölelése vasárnap

 

Piros lufin szállhatnak az érzelmes lelkek vágyai az égbe vasárnap a REÖK-palota előtt. Az év legromantikusabb napját így ünnepli a Szegedi Szabadtéri Játékok. Aki kedvesének tökéletes meglepetést szeretne ajándékozni, annak pedig már csak pár nap áll rendelkezésére.

Immár második alkalommal rendezi meg a Szabadtéri Valentin-naphoz kapcsolódó programját, a népszerű Szerelmesek Ölelését, mely során piros lufikra írt üzeneteket is a levegőbe röpítenek a résztvevők. Legutóbb közel háromszázan érezték úgy, hogy nincs is tökéletesebb alkalom érzelmeik kifejezésére. Minden generáció tagja képviseltette magát: családok kisgyermekeikkel, fiatalok párjukkal vagy barátaikkal, sőt akadtak, akik hosszú közös évtizedekkel a hátuk mögött is úgy érezték, van olyan kedves üzenetük, amit lufira írhatnak.

Idén február 12-én, vasárnap 14 órától a REÖK elé várják a párokat vagy azokat a szingliket, akik a szimbolikus eseménnyel is közelebb szeretnének kerülni a boldogsághoz. A romantikus zenei aláfestést a Rádió 88 biztosítja, Gedzo szerelmes slágereire ölelhetik át egymást az álompárok vagy akár ismeretlenek is, ha a helyszínen szemet vetnek egymásra. Talán nincs is erre tökéletesebb helyszín, mint Szeged legszebb épülete, melynek romantikus homlokzata lágy hullámoktól burjánzik. Így aztán akár “facebook-gyanús” fotókat is készíthetnek magukról a szerelemtől fűtött pillanatban.

Az érzelmeket pedig érdemes megpecsételni újabb, hosszú távú élményekkel is. Felejthetetlen nyári estével lephetjük meg kedvesünket, ha a Dóm téri produkciókra szóló kedvezményes bérleteket nyújtjuk át neki a szerelem ünnepén. A február 14-ig megváltott páros bérletekhez ráadásul édes meglepetés jár. A Szamos Marcipán jóvoltából Szívdesszertet is adnak a Fesztivál Jegyirodán.

Bármely darabokat választják, a szuper közös program garantált. Ha igazán gálánsak akarunk lenni, a legnagyobb meglepetést, vagyis a három új bemutatót tartalmazó bérletet csomagoljuk be. Így Puccini gyönyörű operáját, a Toscát, Shakespeare kacagtató vígjátékát, a Vízkeresztet és a hazai színpadon most először látható, romantikus musicalt, A Notre Dame-i toronyőrt is megnézhetjük közösen. Quasimodo kalandjai az operával, a vígjátékkal és a tavalyi nagy visszatérő Ének az esőben is kaphatók párban. A hollywoodi musical pedig az örökzöld Mamma mia!-val együtt is megnézhető Valentin-bérletben.

Facebook Google+ Youtube Foursquare Twitter
 

Támogatók
04 delmagyar radio88 nka 2023 KIM logo colorszeged magyarturizmus MMA 

Médiatámogatók

  artkalauz  Mako TV